Les vacances d’estiu son un bon moment per continuar gaudint de l’esport que més t’agrada, des de GLT Sports t’oferim molt més que un campus, WORKOUT CAMP, és una nova experiència que et permetrà gaudir d’un estiu diferent, fent l’esports que més t’agrada amb sortides i activitats i el més important, et divertiràs i t’ho passaràs molt bé amb els teus companys i amics, treballant en equip i aprenen tot tipus de valors d’una forma diferent. Coneixeràs gent nova i faràs centenars d’amics aquest estiu.

Amb WORKOUT CAMP gaudiràs d’un estiu diferent amb activitats, sortides, un programa d’entrenament estructurat amb sessions d’entrenament, sessions de tir, concursos i competicions; que t’ajudaran a seguir millorant com a jugador/a i al mateix temps divertir-te amb l’esport que més t’agrada. Per als més apassionats, podreu realitzar tecnificacions, que t’ajudaran a profunditzar en alguns aspectes del teu joc.

WORKOUT CAMP les sessions d’entrenament es realitzen en un ambient de treball adient i on l’aprenentatge, ajuda a millorar els conceptes treballats.

Tots els entrenadors de WORKOUT CAMP són titulats i tenen experiència contrastada en la formació de jugadors i jugadores. L’experiència i el coneixement ofereix un enfocament complet per a cada jugador i converteix el nostre campus en una experiència única.

A WORKOUT CAMP gaudiràs amb una sèrie d’activitats que t’enriquiran i faran que gaudeixis d’una experiència inoblidable.

Web Workout Camp
https://gltsports.com/WorkoutCamp/