WIT Nacex
Women’s U18 International Tournament

Torneig de Reis Júnior Femení, Sant Boi del Llobregat 3 al 5 de gener 2017

GLT Sports i European Sports Events col·laboren en L’organització del primer Torneig Internacional júnior femení, WIT Nacex, Organitzat conjuntament per als clubs Bàsquet Sant Boi i Bàsket Almeda.

WIT Nacex es celebrarà a Sant Boi de Llobregat, als pavellons de Can Massallera i La Parellada.

En aquesta primera edició comptarem amb la participació dels següents equips: Selecció Israel, B.F. Sant Adrià, C.E.J. Hospitalet, JET Terrassa, Godella Basquet, Joventut Badalona, C.B. Cornellà.

WIT Nacex, Women’s U18 International Tournament, està organitzant conjuntament per C.B. Basquet Sant Boi i Basket Almeda, dos clubs amb molta tradició de bàsquet i que han treballat amb l’objectiu que durant tres dies Sant Boi del Llobregat sigui el centre del bàsquet femení.

WIT Nacex, Women’s U18 International Tournament compta amb la col·laboració de GLT Sports, European Sports Events i Baden, el patrocini de Nacex i el suport de l’ajuntament de Sant Boi del Llobregat.

Benvinguts a WIT Nacex, Women’s U18 International Tournament, el primer torneig Internacional en categoria Júnior femení, on les millors pedreres podran competir els propers Dies 3, 4 i 5 de gener a la Sant Boi del Llobregat.