Aquest Nadal continuem amb una nova edició de Nacex Training Workout, un concepte de treball per als jugadors i jugadores que volen continuar amb la seva formació i més concretament volen tecnificar i perfeccionar els diferents aspectes del joc. Els Màsters es duran a terme a les instal·lacions del pavelló Basket Almeda del 27 al 31 de desembre de 2016.

Treballarem els diferents àmbits que pot necessitar un jugador per aconseguir que la seva preparació sigui la més completa possible. Per aconseguir-ho treballarem en grups de jugadors/es i sempre que sigui possible serà per separat.

Les inscripcions estan obertes per a jugadors i jugadores de l’any 2009 fins al 2000.

Visita la web dels Màsters Nacex Training Workout:
https://gltsports.com/masters


Que és un Màster?

Nacex Training Workout no és només un campus, és un dels programes que GLT Sports Academy (GLT Sports QGLT) ofereix als esportites per continuar amb la seva formació.

Els Màsters de formació o especialització, tenen per objectiu treballar un concepte tècnic-tàctic, per tal d’aconseguir que el jugador profunditzi en cadascun dels detalls que li permetran aconseguir un major domini i al mateix temps una millor aplicació sobre les diferents situacions del joc.

Els Màsters tenen el segell de qualitat esportiva QGLT i estan homologats per acadèmies americanes i europees, per això al finalitzar la formació es fa entrega del diploma acreditatiu.

Als Màsters Nacex Training Workout cada dia treballarem un concepte tècnic-tàctic diferent:

 • Dimarts 27 Màster Tècnic aplicat a espais de joc
 • Dimecres 28 Màster Tècnic corporal i Shoot Workout
 • Dijous 29 Màster Domini i timming del joc
 • Divendres 30 Màster Tècnic de reacció estimulativa
 • Dissabte 31 Màster Know how court

 

Training Tècnic & Tàctic

Al llarg dels Màsters Nacex Training Workout entrenaràs els diferents aspectes tècnics i tàctics més adients a la teva categoria:

 • Fonaments Tècnics, a Training Workout la millora d’un fonament es basa en la dedicació exclusiva i la repetició constant, aconseguint millorar la teva tècnica
 • Fonaments Tàctics, entendre el joc a pista és una tasca complexa i només amb el treball de la tècnica i la tàctica individual no és suficient
 • Shoot Workout, una de les sessions és realitzará amb la màquina de Tir
 • League Workout

Skills development workout

Al llarg dels Màsters Nacex Training Workout complementaràs els entrenaments amb els diferents aspectes que necessites per desenvolupar les teves capacitats i optimitzar el teu rendiment.

 • Physical Training Workout
 • Coaching Workout
 • Global Workout


Preus

Les inscripcions estan obertes per a jugadors i jugadores de les generacions 2009 fins a 2000 i es realitzaran a les oficines de Basket Almeda o a la pàgina web:
https://gltsports.com/masters

El pagament es podrà fer a:

 • Oficines Basket Almeda
 • Transferència bancària, C.C. (La Caixa): ES84 2100 3333 8722 0015 7528 (Referència Masters Nacex Training Workout i el nom del jugador/a)

La inscripció quedarà formalitzada en el moment que s’hagi fet el pagament o en el cas que s’hagi fet per transferència, s’haurà d’enviar el comprovant de la mateixa al mail:
sports@glothink.com

Dilluns 19 de desembre serà la data màxima per fer la inscripció i el pagament.


Horaris

L’horari serà de 9h a 14h, un total de 5h/dia. Servei opcional d’acollida 8h15′ a 9h i 14h a 15h15′ (només els jugadors que dinin).

El preu dels Màsters Nacex Training Workout

1 màster 32,00€
2 màsters 60,00€
3 màsters 84,00€
4 màsters 96,00€
5 màsters 110,00€

El preu també inclou una equipació d’entrenament.

Les places són limitades a 40 jugadors/es.

El dinar és opcional, a un preu 8,00€/dia (a partir de les 14h).

Pels jugadors que hagin participat en alguna de les anteriors edicions, s’aplicarà el 10% descompte.

 

RESERVA ARA LA TEVA PLAÇA!