VOLS GAUDIR DE L’ESTIU JUGANT A BASKET, FENT ACTIVITATS LÚDIQUES I EXCURSIONS?

Les vacances d’estiu son un bon moment per continuar gaudint de l’esport que més t’agrada, des de GLT Sports t’oferim molt més que un casal d’estiu, Workout Camp, és una nova experiència que permetrà gaudir d’un estiu diferent, fent l’esport que més t’agrada amb sortides, activitats i el més important, et divertiràs i t’ho passaràs molt bé amb els teus companys i amics, treballant en equip i aprenen tot tipus de valors d’una forma diferent. Coneixeràs gent nova i faràs centenars d’amics aquest estiu.

CASAL ESPORTIU
GAUDEIX AMB ELS TEUS AMICS
ACTIVITATS
CADA DIA VIU UNA NOVA EXPERIENCIA
SORTIDES
PORTA EL TEU CASAL A UN ALTRE NIVELL
RESERVA PLAÇA
NO ESPERIS MÉS I APUNTA’T, T’ESPEREM!

WORKOUT CAMP ÉS EL TEU CASAL

Viu el teu Workout Camp

Workout Camp ja està en marxa i arriba amb més força que mai, amb moltes novetats, activitats i sortides que no et voldràs perdre. La durada de cadascun dels Workout Camp variarà en funció de l’esport i la seu on es realitzi. Workout Camp és el teu casal esportiu de Basket d’estiu que motiva i fomenta al jugador unes inquietuds i motivacions en el seu aprenentatge, què a través de les diferents metodologies utilitzades, els ajudi en el seu treball del dia a dia i fomentar la convivència i en tots aquells aspectes que tinguin a veure amb l’esport i l’equip.

A Workout Camp gaudiràs amb una sèrie d’activitats que t’enriquiran i faran que gaudeixis d’una experiència inoblidable

Workout Camp Summer Basket

ShootWorkout

Workout Camp Tecnificació

Amb Workout Camp gaudiràs d’un estiu amb un programa d’entrenament estructurat amb sessions d’entrenament, concursos i competicions; que t’ajudaran a seguir millorant i al mateix temps divertir-te amb l’esport que més t’agrada. Per als més apassionats, podreu realitzar tecnificacions, que t’ajudaran a profunditzar en alguns aspectes del teu joc. Les sessions d’entrenament es realitzen en un ambient de treball adient i on l’aprenentatge, ajuda a millorar els conceptes treballats.

ACTUALITAT WORKOUT CAMP

0

S’OBREN LES INSCRIPCIONS DE WORKOUT CAMP

Des de dilluns 2 d’abril ja et pots apuntar a una nova edició de Workout Camp. A pocs mesos per a l’arribada de l’estiu, Workout Camp presenta un programa d’activitats d’estiu per a nois i noiesRead More...
By : admin | abr. 10, 2018
0

JA POTS VEURE EL QUE FAREM A WORKOUT CAMP 17

Queden pocs dies perquè comenci Workout Camp 17, amb activitats setmanals, entrenaments i moltes sorpreses, que segur que faran de Workout Camp, un moment irrepetible No esperis més i consulta el teu WorkoutRead More...
By : admin | juny 22, 2017